Torsdag den 28. juli 2011

af | 31. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Vi har bestemt os til at gå til Thyborøn allerede i dag. Så kan vi hygge os der et par dage og afvente vejrsituationen, inden turen går via Vesterhavet hjem.

Da vi har en god vind lige imod os, bestemmer vi os for at sejle for motor. Vi gider ikke rigtig krydse.

Da vi kommer til Oddesundbroen er der flere der skal igennem.
På Nissum Bredning får vi vind. Heldigvis har vi slået kalechen op, da det også giver masser af skumsprøjt. JaWi hamrer ned i bølgerne. Det er med at holde godt fast. På intet tidspunkt følte vi os nervøse, JaWi klarer søerne rigtig fint.

Turen ned gennem Sælhunderenden går stille og roligt, på det tidspunkt er vi lidt mere i læ for vinden. I Thyborøn finder vi en ledig plads i den inderste havn og før fortøjret – med hjælp fra en særdelses bedrevidende sejler – der punkt for punkt guider os igennem fortøjningen. Jeg ved ikke om vi ligner amatører – men vi har da efterhånden sejlet i nogle år og havde heller ingen problemer denne gang. Men tak alligevel 🙂

ferie-2011-thyboron.jpg

Størstedelen af vejen fra Struer til Thyborøn har vi fulgtes med en båd fra Ringkøbing. Det viser sig at Elsebeth og Bill også forbereder sig til havturen og vi aftaler at følges ad.

Vi giver aftenskaffe med friskbagte boller – mens vi aftaler nærmere.
Det viser sig så at vejrudsigten lover bedst vejr (for den retning vi skal sejle) allerede fredag. Vi aftaler at stikke hovederne sammen kl. 7.30 fredag morgen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *