Torsdag den 21. juli 2011

af | 21. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Ejerslev

I dag skulle vi afsted i ordentlig tid. Vi ville til Løgstør og der skal man være om sig, hvis man vil have en rimelig plads, uden at skulle gå flere kilometer for at komme på toilettet og for ikke at komme til at ligge i 2. eller 3. lag.

Hurtig morgenmad. Dejligt solskinsvejr. Farvel Ejerslev – her vil vi helt sikkert kigge ind igen.

Der er rigtig mange på vandet i dag, det ser flot ud med de mange hvide sejl i horisonten.

Vi startede med at rebe storsejlet 2 reb, da vejrudsigten havde sagt pæn vind, men vi fandt hurtigt ud af at så pæn var den heller ikke. Storsejlet helt til tops, forsejlet rullet helt ud og så skød vi en rimelig fart på ca. 5 knob. Ikke det hurtigste vi har sejlet, men heller ikke så langsomt at det blev uudholdelig kedeligt.

Enkelt sæl i sigte undervejs. Den dykkede hastigt ned da den fik øje på mig – gad vide hvorfor 😉

L1

Lidt før den første indsejlingsafmærkning, smed vi sejl og startede motor, dels fordi indsejlingen er rimelig trafikeret og dels fordi der var en coaster bagude, som vi gerne ville have et pænt forspring for og helst nå i havn inden den indhentede os.

L2

I Løgstør fandt vi en god plads i Frederik den VII’s kanal. Godt nok er det lige ved mastekranen, men vi satser på at ingen skal have af- eller påmonteret mast og havnefogeden sagde da heller ikke noget, da han var rundt og samle penge ind.

Der er masser af liv på havnen i Løgstør. Både der sejler ind, både der sejler ud. Nogle sejlere skal bare lige spise frokost og så afsted igen, andre skal have en overnatning inden turen går videre.

Det er aften nu, havnen er fyldt godt op. Campingbuscampisterne, der holder med udsigt over havnen, hyggesnakker på kajen. Der er folk der vandrer, cykler, kører frem og tilbage langs kanalen.

Der er til med en hel fantastisk solnedgang, som Jens Kr. fotograferede – så vi også kan nyde den her.

ferie-2011-logstor3.jpg

I morgen vil vi trodse den regn vejrudsigten har lovet os, og gå en tur ind i Løgstør by og jeg skal helt sikkert også kigge lidt på de mange små gallerier der findes her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *