Torsdag 10. juli 2014

af | 18. juli 2014 | Generelt, Sejlerlinks | 0 Kommentarer

Det kære internet!

Årsagen til at logbogsskriveren er langt bag efter med loggen er, at det har knebet gevaldigt med at få internetadgang. Ikke alle havne har trådløst internet. Nogle har det, men så virker det ikke. Andre virke on-off. Der ud over har vi faktisk Oister Mobilt Bredbånd, men hvad hjælper det når der ikke kan skabes forbindelse pga. manglende dækning.

Takket være min mor – den dejlige kahytspensionist – som skriver notater i sin kalender hver dag, kan jeg med hendes stikord, genkalde dagenes begivenheder. Tak mor 🙂

Nå men, nye planer er lagt og vi sejler tilbage til fastlandet.

Udbyhøj ænder :-)

Udbyhøj ænder 🙂

Udbyhøj Nord

Udbyhøj Nord

Vi tog afsked med Anholt og satte kursen mod Udbyhøj Nord, en dejlig ny renoveret lystbådehavn i indsejlingen til Randers Fjord. Dejlig sejltur, men den lille skibshund har endnu ikke vænnet sig til, at vandet ikke altid er fladt og at Jawi kan finde på at vugge op og ned i bølgerne. Han bliver ikke søsyg, men ryster og puster meget. Helst vil han ligge i arm og gemme sig. Gad vide om han nogensinde bliver dus med det. Vi har endda forsøgt med magnetarmbånd mod kvalme og søsyge, men er ikke helt sikker på at den også virker på små hunde 🙂 De ved jo ikke at de skal tro på de virker.
Efter fortøjring skynder vi os lidt at få den lille hund i land, så han kan lette ben, lægge et par hunde høm høm’er og få læst havneavisen. Straks pote nr. et rører landjorden er han frisk som et forårskid.

Max med armbånd

Max med armbånd

Selvom kaptajnen nu sejler som en brækket arm, klarer han det meget fint. Dog er styrmanden (mig), som i forvejen er halvvejs arbejdsløs pga. en ret nyanskaffet selvstyrer, sat ind som vikar for en stor del af dæksdrengens arbejde. Hun kan finde på at brokke sig lidt, men jeg synes nu hun generelt klarer det ret godt.

Arme mand!

Arme mand!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *