Tirsdag den 3. august 2010

af | 3. august 2010 | Generelt | 0 Kommentarer

Dejligt, solen skinner  dog er vinden noget kold

Sejlede fra Jegindø kl. 9. Ja, vi bestemte os til at sejle videre, selvom der bestemt er dejlig på Jegindø.

Vinden er kraftigere i dag og vi går for forsejl over til Oddesund broen, dvs. vi smider sejlet lidt før, da vi ikke kan gå tæt nok på vinden til at holde kursen. Vi har noget ventetid til broklappen åbner, så jeg går under dæk og sørger for lidt frokost.

Efter Oddesund broen er bølgerne blevet væsentlig højere og vinden er taget til, så vi får en rigtig god gyngetur. Vi går for motor, så Jens Kr. får lov at sidde bag roret, mens jeg går under dæk og får en lille lur (jeg elsker at blive vugget i søvn). Efter en lille time, der var mere hvil end søvn, går jeg op og afløser Jens Kr. ved roret

Vi ankommer til Lemvig Marina kl. ca. 14.00 og støder straks på Kim med familie hjemme fra Bork, de skal til at tømme deres båd og køre hjem. Kim vil så finde en der vil hjælpe med at sejle båden hjem.

Foran os, lidt længere henne ad gæstekajen, ligger en Targa magen til vores, dog uden mast. Ejerne (en pensioneret tandlæge og en pensioneret skolelærer) skal ha den op, da han (Leif) skulle et par måneder til Grønland og arbejde som tandlæge.

Han kom først ombord i vores og vi gennemgik den for små finesser og derefter blev hans båd gransket grundigt og ideer blev udvekslet. Det var rigtig hyggeligt.

Lidt efter kom en tredje Targa ejer til og Jens Kr. gik med over og så hans båd.

lemvig.JPG

Det er rigtig fint med lidt erfaringsudveksling

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *