Tirsdag den 26. juli 2011

af | 28. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Endelig dejligt vejr!

Solskin og svag vind! Vi har en overligger dag og giver Jawi en tiltrængt rengøring. Jeg skrubber under dæk og Jens Kr. over. Desuden bliver der håndvasket lidt tøj, så det rene tøj kan række til vi er hjemme.
Selv lampen bliver pudset så den skinner 🙂

ferie-2011-lampe.jpg

gl4

Følgende er ikke anbefalelsesværdigt at gøre, når man lige har gjort rent:
Da vi havde en bakke med 6 æg der trængte til at blive brugt, blev det vedtaget at aftensmaden skulle bestå af pandekager. Det kunne så være både hovedret og dessert. Det første med kød og grønt. Det andet med sukker eller marmelade efter eget valg.
Da æggene skulle tages ud af køleskabet, faldt der 3 ud af pakken, da den havde stået i bunden af vores lille vinkøler, som vi jo bruger som køleskab. På bunden var der tilsyneladende lidt fugtigt, hvilket æggebakken havde opsuget. Nå heldigvis skete der ikke noget, de 3 æg landede hele og fine på gulvtæppet. Men – inden jeg nåede at lukke køleskabslågen igen, smuttede mayonnaisen også lige ud og landede selvfølgelig oven i et af æggene! Så måtte klud og sæbe frem igen.
Her efter gik det fint, pandekagerne blev stegt i 2 omgange. Først til hovedretten – derefter til desserten.
Efterfølgende viste det sig så at alt omkringstående var fedtet ind i pandekage-mados! ØV!

Sengetid: Godt der er noget der hedder ørepropper!
En eller anden har fået den mærkværdige tanke, at alle i havnen er vilde med harmonikamusik, så derfor skal alle jo også kunne høre det – lige fra tidlig aften – til jeg gik i seng ca. 00.30 (hvor længe det fortsatte derefter vides ikke – hurra for ørepropperne!!)

ferie-2011-glyngore.jpg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *