Tirsdag den 20. juli 2010..

af | 20. juli 2010 | Generelt | 0 Kommentarer

I dag valgte vi at ligge over i Nykøbing Mors. Her er en rigtig dejlig stemning og vi har ikke noget vi skal nå. Desuden havde jeg set at der var 50 % udsalg i flere butikker :o)

 ny-jawi-003.JPG  ny-jawi-005.JPG  ny-jawi-006.JPG

Hvor er der mange forskellige slags sejlere og mange forskellige slags både til. Man kan få timer til at gå med bare sidde at kigge.

Her kommer det pensionerede ægtepar i deres lille motorbåd, med en lille gummibåd drivende i tov bag efter. De sejler roligt ind på plads, har vist prøvet det mange gange før. Han bruger gummibåden til at sejle rundt om den lille båd og nænsomt vaske snavset af den, mens hun kigger på.

Et andet par sejler ind, han står og råber hvasse kommandoer efter hende og man når lige at tænke:Det skulle lige være min mand .  og så begynder hun at råbe temmelig højt tilbage  tjah så er de nok lige gode om det.

En kæmpe, kæmpe motorbåd kommer ind, det norske flag hænger bagpå noget skal de jo bruge alle oliemillionerne til :o)

Jens Kr. går i seng som en lykkelig mand i aften. Pludselig dukkede Hans Kokholm (den føromtalte jordomsejler, forfatter og foredragsholder) op i sin båd og vi får en længere snak med ham og han fortæller lidt om sine ture, Bl.a. fortalte han, at det kan godt være at Troels Kløvedal laver tv, hvor han påstår at han er det første udenlandske lystsejler, der sejlede op ad Yangtze floden i Kina, men da har (Hans Kokholm) gjorde det nogle år før, så holder det ikke helt stik.

Lige nu sidder vi bare og nyder en hel fantastisk lun sommeraften, mens vi ser børn springe i havnebassinet og børn på krabbefiskeri, samt mange andre af de ting der forgår i en lystbådehavn på sådan en rigtig feriedags aften.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *