Tirsdag 8. juli 2014

af | 17. juli 2014 | Generelt, Sejlerlinks | 0 Kommentarer

Farvel Sverige – vi ses nok en anden gang!

Efter en hurtig morgenkaffe, tog vi med færgen kl. 8.00. Vi valgte at tage af sted alle mand. Hele besætningen og skibshund. Så vidste vi hvad der skete og vi fik en færgetur ud af det.

Max trøster

Max trøster

Anholt set fra færgen

Anholt set fra færgen

Vi sejlede tæt forbi havvindmølleparken

Havvindmøller

Havvindmøller

Fra færgen bestilte jeg en taxa, der skulle holde klar til at køre os fra færgen til Sundhedshuset i Grenå. Det gjorde den også.

Kaptajnen blev sendt i røntgen.

Dommen: Håndleddet er brækket!

Det havde de så ikke lige mulighed for at gøre noget ved i Grenå!
Jens skulle videre til Randers Sygehus.
Resten af besætningen skyndte sig at kalde en taxa og tage med færgen tilbage til Anholt. For hvor finder man lige en overnatning, når man har hund med.
Jens blev sendt med Falck til Randers og vi fik fornøjelsen af en sejltur retur til Anholt.
I Randers blev armen sat på plads af en bomstærk grønlænder og pakket godt ind i gips. Hospitalet var flinke og satte ikke Jens på gaden, men tilbød ham en overnatning på sygehuset.

Et par tusinde kroner fattigere (færgen er ret dyr), en masse besvær og en midlertidig handicappet kaptajn og endnu værre – skibsdreng.

Godt man ikke er øbo til daglig!

Da vi kom tilbage til Anholt, viste det sig at der har været endnu et uheldigt tilfælde på nabobroen. En mand har fået et ildebefindende, med mistanke om et hjertetilfælde. Heldigvis er en af sejlerne læge og er hurtigt på stedet. Han afhentes af øens ambulance. Vi håber selvfølgelig at det ikke er noget alvorligt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *