Onsdag den 28. juli 2010

af | 30. juli 2010 | Generelt | 0 Kommentarer

ÆV “ så er halvdelen af ferien næst brugt!

Nåh nej, glasset er jo stadig halvt fyldt.

Sejlede fra Hvalpsund kl. ca. 9.00 og så var det ellers bare lige ud hele vejen  næsten til Thisted.

Vi havde spist det sidste brød til morgenmad, så da sulten så småt begyndte at gnave hen ad frokost tid var gode råd dyre, men jeg kom så i tanke om at der var en pakke bland med vand kage nede i forrådskistebænken og da vinden var næsten fraværende og Jens Kr. var villig til at overtage roret ved udsigt til kage, ja så gik jeg i kabyssen og bagte kage over gaskomfuret. Resultatet blev ganske fint og kagen smagte så godt at Jens Kr. blev bag roret og jeg gik under dæk og tog en lille middagslur.

ÆV  SÅ skete det! Vågnede op til regnvejr!

NÅ med det helt fantastiske vejr vi har haft indtil nu, skal vi vist ikke klage.

Stille regn og ikke særlig meget, men alligevel dejligt at sejle med cockpitteltet slået op. Vandet var næsten blankt og det var næsten kun regndråberne der lavede små krusninger i vandet, foruden sæler der svømmede (dem så vi flere af), samt små bitte fisk, der sprang i vandoverfladen (gad nok vide hvilken slags det var), det må jo våre vores nordlige udgave af delfiner og flyvefisk :o)

Nåede vel i Thisted Havn, måtte dog fortøje i det der efterhånden var blevet til silende regn. Skyndte os i Netto og fik suppleret op i den efterhånden slunkne forrådskistebænk.

land.JPG  skib.JPG

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *