Onsdag den 01. August 2012

af | 4. august 2012 | Generelt | 0 Kommentarer

I dag forlod vi Nykøbing Mors og satte kursen mod øst. Endelig dagsdestination ikke fastlagt. Himlen er overskyet, men ser ud til at holde tæt. Vind er der ikke for meget af.
Vi sejler for en gangs skyld forbi Løgstør og den hyggelige havn
Glyngøre

Sejlhastigeden passer fint med Aggersund Broen der åbner klokken hel og halv. Vi når der hen til rette tid og ser bommene gå ned for de kørende på broen. Pludselig går bommene dog op igen, for atter at gå ned. Vi kan ikke umiddelbart se årsagen til det, men mon ikke der har været en anden grund end brovagtens lyst til at lege lidt 🙂

Broen bliver åbnet for os og vi sejler fint igennem.
Aggersund

Bagefter smutter et par motorbåde igennem. For mig ser det dog ud til at de sagtens kunne ha’ smuttet under den sænkede broklap, men enhver skal da ha’ lov til at føle de er noget 🙂

Aggersund1

Efter en ret begivenhedsløs “kanal” sejlads, beslutter vi os for at overnatte i Gjøl. Sidst vi var her var det ikke så mange både, men andre end os har fået øjnene op for den hyggelige havn og denne gang var der så fyldt at vi “smed” os ved diesel kajen. Vi skulle nu også tanke, så det passede meget fint og havnefogeden lod os blive.
Jens Kr. udfoldede foldeud cyklen og cyklede til Daglig Brugsen (købte ingen pølser), men fandt dog kød til en gang gullash.
Senere stod underholdning på “flere timers” kreativ line dance under åben himmel. Den kreative del var at damerne beviste, at man også kan danse line dance til klassisk musik.
Linedance

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *