Søndag den 18. juli 2010

af | 18. juli 2010 | Generelt | 1 Kommentar

Efter at Janni og My havde kørt os til Lemvig Marina i går (Jawi havde vi sejlet der til 14 dage før), tog vi en ren slapper resten af lørdagen  nu var ferien endelig begyndt!

Søndag morgen, efter at have spist rundstykker, hentet ved den lille købmand på campingpladsen, sejlede vi af sted, med kurs mod Struer.

Dejlig sejltur. I strålende solskin, blå himmel med høje, lette sommer skyer, vind omkring 6-7 knob, der sammen med bølgerne puffede Jawi bag i, sejlede vi mod Oddesund broen, kun med forsejlet ude. Nu har vi jo god tid!

På den anden side af Oddesund broen, synes vi dog det gik lidt for langsomt og storsejlet blev der for foldet ud og det gik uden problemer til Struer.

Da vi sejlede forbi Venø, mindedes vi hvordan vi var blæst inde i Venø¸ havn i adskillige dage, sidste gang vi sejlede i Limfjorden og skønnede endnu mere på dagens dejlige sommervejr.

I Struer havn sejlede vi først over og fik tanket diesel, inden vi sejlede over i marinaen og fandt en fin plads. På grund af meget stærk sidevind, kom vi dog lidt amatøragtig ind på plads og jeg (Kirsten) tabte bådshagen i havnebassinet. Heldigvis var der en venlig sejler, der fiskede den op til os.

I Struer havn kan man rigtig se at det er sommerferie højsæson og at netop denne havn, ikke står øverst på prioritetslisten over idylliske havne der bare skal besøges, der er rigtig mange tomme bådpladser.

Struer Havn er nu heller ikke speciel smuk eller idyllisk, men der er gode faciliteter og flinke mennesker, bl.a. faldt vi i snak med et par hyggelige, ældre, skotske gutter, der for anden gang havde taget turen over Nordsøen for at besøge Nice Denmark

ny-jawi-002.JPG  ny-jawi-001.JPG

1 Kommentar

  1. inga mikkelsen

    det lyder dejligt.johs og bedstemor

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *