Mandag den 25. juli 2011

af | 26. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Endnu en kølig, smådryppende dag – hvor bliver den rigtige sommer af?

Efter morgenmaden går vi ind i byen og kigger lidt butikker i gågaden. Jens Kr. finder et par sko som han har ledt efter et stykke tid (han have nu også nogle rimelige store krav til dem). Det skulle være kondisko der ikke skal bruges til kondi, skal være lette og bøjelige og samtidigt give god støtte til foden, skal kunne bruges til de lidt pænere sammenkomster – og ja – det synes han at han fik 🙂

Vi havde egentlig bestemt os til at blive hele dagen i Nykøbing, men da vi kom tilbage til JaWi, kom Jens Kr. i tanke om at vi kunne da også lige smutte over til den anden side – til Glyngøre. Der blev hurtigt gjort klart, det tog ikke lang tid, da vi bare ville sejle den korte tur for motor.

Tur forløb fredeligt. Et par kajakker havde vovet sig ud i bølgerne. Snart var vi igen fortøjret. Denne gang i Glynøre.

Kajak
I forhold til hvad vi huskede fra da vi sejlede rundt heroppe i mor og fars motorbåd (mange år siden), har Glyngøre forandret sig temmelig meget. Der er langt flere faciliteter og meget mere liv. Restaurant. 2 fiskehandlere. 2 grillbarer, samt Ting og Sager shop – bare på havnen.

gl1

Igen finder vi en god plads, dog er der lidt langt ned til kajen, trods en lille trappe og da jeg med mine ikke så lange ben, akavet prøver at komme i land, lyder kommentaren fra en ældre lokal herre, der nyder en øl sammen med en jævnaldrende: “Vi skal nok vente og se om du slår dig når du falder, inden vi griner af dig” Hvortil jeg svarede: “Tak! Bare I samler mig op hvis jeg bliver liggende!” – Det mente de nu nok de skuler:-D Derefter var vi jo dus og de fortalte straks koden op til det nye fine kommunale toilet og badehus til sejlere. Flinke fyre!

gl3

Lillebror og storebror?

Lillebror

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *