Mandag den 18. juli 2011

af | 20. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Thisted Havn 1

Godt vi ankom rimelig tidligt til Thisted i går . Der er rigtig mange der har fået samme ide, med at søge læ for regnen i Thisted. Der er bare fyldt op i havnen. Vi fandt en gæsteplads yderst – uden på en af broerne og vender agterspejlet til, så vi kan bruge badestien til at komme i land. Der er temmelig langt ned fra Jawi til broen. Flere både kom til og der sejles noget rundt i havnen – der var virkelig rift om de ledige pladser.

Thisted Havn 2

I løbet af formiddagen kommer der den ene regnbyge efter den anden – nogle er med torden, men vi når dog at komme næsten tørre op til Netto for at handle ind og tilbage igen.

Efter middag klarer det lidt op og jeg vover mig ud for at kigge på udsalget 🙂 Jeg ved der er en god lille hobby/garnbutik i gågaden som lige skal tjekkes og så er der jo det lille center med Føtex og diverse butikker.

Der er også et lille marked i byen, der var der dog ikke noget der fristede til at hive pengepungen frem.

Det blev nu ikke til det helt vilde udsalgsorgie, indkøbsresultat: En ny stegepande til JaWi. Et par nøgler garn og nogle enkelte ting til smykkefremstilling.

På vejen hjem stod det pludselig ned i stænger. Godt jeg havde været forudseende at tage et af de der plastikposeregnfrakker med, der ikke fylder noget i tasken.

Aftensmad: Råstegte kartofler med champignons, løg og hvidløg. Marinerede oksemedallioner, samt salat med advocado. Selv to små gasblus kan fremstille et herregodt måltid 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *