Lørdag 5. juli 2014

af | 12. juli 2014 | Generelt, Sejlerlinks | 0 Kommentarer

Blæsten går friskt over Limfjordens vande…

Nå, den var der så ikke lige i dag – blæsten altså. Der var ganske roligt vand, da vi sejlede af sted kl. 8.10 om morgenen. Dæksdrengen Jens havde været ved bageren efter rundstykker, og en morgenbasse (til sig selv)
Aggersundbroen lukkede op, lige som vi nåede der hen. Det gjorde Jerbanebroen næsten også, vi måtte dog vente lidt, men den længste ventetid havde vi i det lille stykke vand, mellem Jernbanebroen og Limfjordsbroen – begge virkede i år! Der måtte vi cirkulere rundt i en lille time, før den åbnede kl. 14.00.

Jernbanebroen virker!

Jernbanebroen virker!

Efter ålborg og en ganske begivenhedsfattig tur til Limfjordens udmunding i Kattegat, sejlede vi hurtigt ud på havet, og hurtigt ind igen. Vi valgte at lægge til i den fredelige Egense Havn, frem for den ret overfyldte Hals Havn. Det fortrød vi ikke, der er ganske dejligt. Vi ankom ca. 18.00
Vi tog dog færgen over til Hals og udnyttede de bedre indkøbsmuligheder der og lad os sige mættende aftensmad der. Det er første gang jeg har spist bredbåndspasta Bolognese i fad med smeltet ost på, under navnet Lasagne, hvor de til og med havde glemt krydderierne.

Hyggelige små huse i Ålborg

Hyggelige små huse i ålborg

og de store moderne boliger

og de store moderne boliger

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *