Lørdag 12. juli 2014

af | 19. juli 2014 | Generelt, Sejlerlinks | 0 Kommentarer

De kom listende om natten!

Vågnede op til endnu en dag og den friske luft, blandet med duften af friture og de hårdt arbejdende grill pigers frustrationer.

Mariager

Mariager

Der havde været hærværk om natten. Ikke hos os, men lige ved siden af os og vi havde intet hørt. Godt nok hører den yndige kahytspensionist intet, når hun tager lydforstærkerne ud af øregangene. Jeg hører intet, da jeg propper lydisolerende skumgummidimser i mine, for ikke at ligge vågen til gemalens meget tunge og yderst larmende ind- og udåndinger. Gemalen er solidarisk og propper derfor også ørepropper i sine ører. Han påstår godt nok at jeg snorker, men den tror jeg ikke på 😉 – altså vi havde absolut intet hørt.

Hærværkspersonerne havde proppet sekundlim i alle nøglehullerne. De havde afbrudt både vand og elektricitet. Hvem i alverden har fornøjelse ud af at gøre dette? Der blev ringet efter både låsesmed og elektriker. De dygtige piger knoklede på og snart havde de igen gang i butikken. Disse piger kommer bestemt ikke sovende til deres løn.

Jens og jeg overlod Jawi og Max til bedstemor og tog ind for at se saltsyderiet. Det var da meget interessant og havde vi nu villet have et saltbad, havde de sikkert været pengene værd. Jeg synes de burde dele entreen op i dem der vil saltbade og dem der bare vil se udstillingen. Nå men vi fik købt nogle yderst velsmagende og krydrede sydesalte, som allerede er afprøvet i kabyssen.

Saltsyderiet Mariager

Saltsyderiet Mariager

Meget smuk fender

Da vi kom tilbage til Jawi, besluttede vi os til at forlade Mariager og sætte kursen mod Hadsund. Vi ville ikke risikere at de før omtalte hærværkspersoner, ville finde det mere spændende at gøre grimme ting mod Jawi.

Hvad har du bedstemor? Er det noget til mig?

Ja - det var det vist!

Ja – det var det vist!

I Hadsund Lystbådehavn fik vi en dejlig plads og Kahytspensionisten hentede straks “tag selv og læg pengene i kassen – vi stoler på dig” is. Det var ikke så tosset i den varme.
Efterfølgende fik vi vasket og tørret 4 maskinfulde vasketøj. Så slap vi for at vende trusserne.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *