Fredag den 23. juli 2010

af | 25. juli 2010 | Generelt | 1 Kommentar

Fra Løgstør går turen videre til Gjøl, dels af nysgerrighed efter at se hvordan andre Gjølpølser end Christian Winther ser ud (Kirsten og Christian), dels fordi den ser meget hyggelig ud i Kommas Havnelods.

Det er en rigtig fin havn, med rigtig fine faciliteter, ny og moderne, hvilket står lidt i kontrast til den flotte gamle Gjøl Kro og til den utrolig grimme Havnegrill, som bare var en firkantet kasse.

Selve havneanlægget kunne bruges som inspiration til andre havne. I stedet for de sædvanlige stolper til adskillelse af bådpladserne, er der små pontoner man kan gå på, hvilket er yderst praktisk (men nok også en temmelig dyr løsning) når der enten skal vaskes eller repareres på bådens sider. Jens Kr. benyttede muligheden for at få Jawi`s sider vasket. 

Vi trængte til at få provianteret lidt og måtte på en pæn lang travetur til Gjøl By, hvor vi foruden Brugsen, fandt en bådudstyrs forretning, hvor Jens Kr. fik købt et par filtre til motoren og jeg fik en kasketholder (et smalt bånd med klemme i begge ender, som så kan sættes fast på kasket og bluse eller lignende), til den skyggekasket jeg mistede forleden eller måske til den jeg tilegner mig i fremtiden. 

Og forresten “ stadig sol og sommer!!! 

Om aftenen kunne vi se det fantastiske fyrværkeri over ålborg, lavet i anledning af Tall Ships Race.

ferie-2010-018.JPG  ferie-2010-010.JPG  ferie-2010-024.JPG

1 Kommentar

  1. Kirsten

    Jeg vil godt lige korrigere: Jeg er ikke nogen Gjøl-pølse!!!! Det er kun Christian!!! Men bortset fra det, så forstår jeg godt at I synes gåturen til Brugsen var lang. Gjøl er danmarks længste landsby (med en række huse på hver side af vejen), og Brugsen ligger ca. halv ca. midt i byen, mens havnen ligger for enden.

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *