Fredag den 22. juli 2011

af | 23. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Dette er bare en morgen man ikke ønsker at vågne til. Stakkels Norge. En fuldstændig vanvittig handling.

Regn, regn, regn – ingen ophold mellem bygerne – det bliver til indendørs hyggedag. Godt vi kan sidde varmt og tørt i kahytten.

Det er dog ikke alle der holder sig i havn. Over VHF’en kan vi høre at en tysker er stødt på grund lige uden for Løgstør havn. Han kalder Lyngby radio. Lyngby radio kalder alle både i området, kun en enkelt reagerer, men han har ikke motorkraft nok til at trække den fri, så han vil ikke forsøge. Lyngby Radio kan derfor ikke love hjælp før kl. 18.00.(klokken er på det tidspunkt ca. 13.00). En forbipasserende sejlbåd forsøger sig, men kan ikke komme tæt nok på pga. det lave vand. Det skal være en fladbundet motorbåd, som kan gå tæt nok på. Vi kigger rundt i havnen – der er masser af motorbåde. Jens Kr. nævner det til nærmeste nabo i havnen (en motorbåd), han forsvinder bare nedenunder i kahytten uden at svare. Heller ingen af de lokale reagerer – Dette er bare slet ikke god reklame for Løgstør. Vi må sandelig krydse fingre for at vi ikke får problemer i nærheden af Løgstør.
Endelig er der en motorbåd fra en nabohavn der melder sig og lynhurtig kommer den frem til stedet og trækker sejlbåden fri, som for egen kraft sejler ind i havnen. Godt nok var der ingen fare på færde på det tidspunkt – men tag Jer dog sammen!!

Regn, regn, regn!
Hvad er mere hyggeligt i regnvejr en kaffe og friskbagte boller. Den klares også – med den lille smarte ovn, fremtrylles de herligste boller.

B  Bageovn

Uden på vores båd ligger der en Nordmand. Da han kommer tilbage til båden, “fanger” vi ham og fortæller ham om tragedien i Norge. Han reagerer ikke særligt på informationen. Måske har han ikke forstået hvad han fik fortalt, eller også har han ikke forstået omfanget af tragedien – Det kan vi andre jo heller ikke.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *