Fredag den 15. juli 2011

af | 17. juli 2011 | Generelt | 1 Kommentar

Det kunne bare ikke gå hurtigt nok med at komme hjem fra arbejde. Pakke det sidste. Vande blomsterne. Tjekke kattens vand og madskål og så ellers køre til Lemvig, hvor JaWi allerede lå og ventede på os.

— Fredag/lørdag/søndag den 1./2./3. juli:

Radu og Jens Kr. damper afsted til Hvide Sande fredag eftermiddag, for at være klar til havsejladsen fra Hvide Sande til Limfjorden. Vejrudsigten lover netop den slags vejr, hvor det ikke er så ringe endda at sejle på havet.

– Stakkels mig – jeg måtte blive hjemme og “lege søsyg” og gå helt glip af sejladsen nord på 🙁 Fredag formiddag, måtte jeg tage hjem fra arbejde og sætte mig med hovedet i toilettet og sådan fortsatte det, det meste af natten med.

Heldigvis har vi Radu – Jens Kr. dejlige arbejdskollega, vores nye kapsejlads gast og nu også min substitut på havturen, samt hus og kattepasser mens vi er væk – Tak Radu!

De to fik sejlet JaWi til Limfjorden lørdag på rekord tid – 7 timer fra start til slut – god medstrøm og god vind. Dog var bølgehøjden ved udsejlingen fra Hvide Sande lidt i overkanten, men også det blev klaret.

Lystbådehavnen i Lemvig

Lørdag sidst på eftermiddagen var jeg kommet så meget til hægterne, at jeg kunne køre i bilen til Lemvig – op til de gæve sejlere – der trætte, men glade, havde fundet en havneplads til Jawi og fået hende godt fortøjret der.

Jawi i Lemvig

Søndag formiddag blev hun så overladt til sig selv og vi kørte, via en smuttur til det spændende strandingsmuseum i Thorsminde, hjem, for lige at arbejde en uge mere inden sommerferiestart!

Fredag den 15. juli startede ferien så med strålende aftensol, hyggesnak med Jakob Jespersen, som også havde båden liggende i Lemvig og glæden ved at der var 14 dages ferie forude som kunne bruges præcist som vi gerne ville – i JaWi på Limfjorden.

Lystbådehavnen i Lemvig

1 Kommentar

  1. inga mikkelsen

    dejligt at læse det går jer godt ,skal nok se om der kommer mere hilsen fra hv sande

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *