Fredag 11. juli 2014

af | 19. juli 2014 | Generelt, Sejlerlinks | 0 Kommentarer

Smukke Mariager Fjord.

Fortsatte fra Udbyhøj Havn Nord til Mariager. En lang siksak sejlads, men meget smuk tur.

Sø køer

Dania

Dania

I Mariager lagde vi til helt inde ved is- og grillbaren, bag et stort smukt træskib.  Frokosten bestod jo derfor af lidt godt fra butikken 🙂

Vi har fra starten lavet den regel at vi skiftes til at lave aftensmaden. Kahytspensionisten står for den traditionelle danske mad med kartofler og gerne brun sovs. Skibskokken/Styrmanden tager sig af det lidt mere alternative, som marineret mørbradbøffer med vilde ris og kogte speltkerner, eller kalkun gullasch med pikant krydderi, grønne asparges og kokosmælk. Kaptajnen/ukampdygtig dæksdreng flotter sig og inviterer damerne ud at spise, sådan laver han bedst mad.

Nu var det så ham der “lavede mad” til dagens frokost, så derfor fik han dispensation fra aftensmaden. Den bestod så af pålægsfad og rugbrød.
Det blev da vist også til en lille is, lidt senere. De købes jo lige hos nærmeste nabo.

Kaptajnen er dog ikke den eneste skadede, skønt styrmanden/skibskokken er knap så alvorligt. Hun har haft næsen for langt fremme – igen.
Ræverød, hævet og skallende, med begyndende sår og gule pletter, ligner den – næsten – noget som W C Fields kunne have stået model til. Heldigvis fik jeg sammensat et nødhjælpskit på Mariagers apotek, der både skulle rense, hele, opbygge og forebygge. Fremover hedder det en fed, hvid faktor 50 creme smurt tykt og lysende på herligheden, samt en bredskygget kasket.

om aftenen havde vi et af Danmarks smukkeste solnedgange.

Solnedgang i Mariager

Solnedgang i Mariager

Solnedgang i Mariager

Solnedgang i Mariager

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *