8 Juli 2006 Man sover som man ligger

af | 8. juli 2006 | Generelt | 0 Kommentarer

Hvor har jeg sovet elendigt. Jeg tror jeg har lagt hele natten med strakte ben og vågnet hver gang jeg skulle vende mig. Jeg der plejer at kravle sammen. Det var der ikke rigtig plads til. Så i nat vil vi prøve ar sove i sidekøjerne, der er heller ikke helt så varmt.

Jens Kr hentede rundstykker og efter morgenkaffen kørte vi hjem for at få et bad. Havnefogeden har glemt at give os en nøgle til havnens bruserum/ toilet. Jens Kr fik handlet lidt diverse til båden og jeg fik samlet lidt mere sammen og vi tog ud til båden igen. Jens Kr har trukket kabler m.m og jeg har skrubbet agterdækket fri for snavs og olie med super 10 og svabet resten af båden

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *