26 April 2007 JaWi kommer i vandet

af | 26. april 2007 | Generelt | 0 Kommentarer

I dag kom båden i vandet!

Vi startede med at hente Nete i Tarm kl. 9.00 og kørte derefter ud til Bork havn. Vejret var bare pragtfuldt. Strålende solskin. Nete og jeg sad på bænken foran havnefogedens redskabsskur, godt i læ for vinden, og så på at flere både kom i vandet, drak kaffe og hygge-snakkede.

jawi-043-1.JPG

Endelig blev det Jawi`s tur og alt gik fint. Hun kom godt i vandet og Hans Havnefoged, Jens fra nabo-båden og jens Kr, fik ved fælles hjælp sat masten på.

Derefter gik Nete og jeg ud for at proviantere til frokost. Det var meningen vi ville have købt nogle af de gode kyllingesandwich hos “Sanne”, men der var desværre lukket, så vi måtte en tur til købmanden. Nete blev på Bryggen da det blev for langt at gå for hende med rollatoren. Så kunne hun i stedet nyde vandet og en lille smøg.

Efter frokosten kørte jeg Nete hjem. Hun var ved at være godt træt, efter masser af sol og frisk luft. Kørte videre til Skjern, fik handlet ind og hentede derefter min arbejdskollega Leif, som skulle være “mast master”, dvs. han skulle hjælpe os med at justere masten, så den bliver optimal. Tog derefter hjem og havde en hyggelig grill aften på terrassen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *