2016 Sommerferie i Jawi – Lørdag 16.07.16

af | 19. juli 2016 | Generelt | 0 Kommentarer

Atter på farten.

I 2014 ville vi have sejlet til Sverige, men som beskrevet i tidligere indlæg, lykkedes det ikke. Kaptajnen faldt med skibshunden og brækkede armen. Der skete heldigvis ikke noget med hunden 🙂

Nu prøver vi så igen. Jens og kahytspensionisten Inga (svigermor) har sejlet Jawi til Løgstør ugen før. Kahytspenstionisten har i løbet af ugen, ageret skibsvagt, kaptajn, kok og dæksdreng.
Da vi så endelig fik ferie fredag den 15. hoppede vi glade ombord, fik habengut og mad stuvet af vejen og gjorde klar til at gå lørdag morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaffe og kiks – så er alt godt!

Vi sejler af sted mod Aalborg og vil overnatte i Skudehavnen. Der har vi været før og kan godt li’ freden og roen der, i forhold til de andre tætpakkede Aalborgske marinaer.
Det var nu så som så med roen. En stålskibsejer havde valgt eftermiddagen til at få banket rust af skuden og en flok unge, livlige mænd, kom i stor motorbåd og havde en fest. Nå, det var nu helt ok. Rustbankeren holdt op efter aftensmaden og de unge mennesker morede sig bare herligt.
Da vi skulle sove, smed kahytspensionisten høreapparatet og vi andre proppede ørepropper i ørerne og så sov vi alle hele natten.

Smuk 3-mastet fra struer

Smuk 3-mastet fra struer

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *