Søndag den 17. juli 2011

af | 17. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Andre der feriehygger

Øsende regnvejr, men det havde vejrudsigten jo også lovet. Vilsund er ikke særlig ophidsende i silende regn – men igen – hvilket sted er det!

Vi spiser morgenmad, ser lidt TV. Jeg strikker lidt uldstrik til den kommende vinterbaby barnebarn. Vi spiser frokost. Jens Kr. tager en “morfar”. Jeg læser. Sætter vand over til eftermiddagskaffe – hovsa – 2 sekunders solskin – håb!!!

Kort tid efter holder det op med at regne – vi kigger på klokken – hvis vi skynder os kan vi nå at blive færdige til når Vilsundbroen vil åbne for sejlere kl. 16.30.

Vilsund bro går op

Opvasken klares lynhurtigt. Der ryddes op og fastgøres. Vi er klar – solen skinner – vinden blæser – broen går op. Vi er på vej til Thisted (som ifølge Johannes – vores nabo i Bork Havn – har 50-70% udsalg for øjeblikket 🙂 Nå men det er søndag, så det er ikke i dag der skal købes ind.

PÃ¥ vej til Thisted

Ankommer til Thisted og efter en del søgen, finder vi et sted at fortøje båden. Havnen er næsten fyldt op. Der er nok flere der vil på udsalg!! Endelig er der Internet, så vi kan få skrevet i logbogen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *