Søndag den 12. August 2012

af | 13. august 2012 | Generelt | 0 Kommentarer

Jeg har ikke rigtig erfaring nok med Jegindø til at vide, om lørdag aften var en almindelig lørdag aften der, eller om det var den levende musik på havnen (ala Lundeborg Hymnen) der gjorde det, men jeg er ret sikker på at rigtig mange vågnede op med ondt i hovedet – denne dejlige sommer morgen
Jegindø
Ikke os! Vi vågnede friske og veludhvilede (tak til opfinderen af ørepropper – der var nogen der fortsatte med at synge med på sangene, lang tid efter at musikken var stoppet 🙂 )

Jegindø

Vi fik tanket diesel på igen, så der er fuld tank til hjemturen og så sejlede vi videre mod Thyborøn. Igen for motor – da vinden var kraftigt fraværende
Limfjorden

Limfjorden var så stille at jeg fik taget dette sjove spejlbillede
Limfjorden

Gad nok vide om kaptajnen (der ind imellem leger styrmand) alligevel fik lidt for meget i går. Kølvandet afslører en mistænkelig slingrende sejllads!
Limfjorden
Denne gang var der mange sæler i Sælhundestrædet. Her daser en flok og de gider knapt nok lette et øjenlåg da vi sejler tæt forbi. Først da Jens Kr. klapper i hænderne, er der et par stykker der løfter hovedet – et par sekunder!
Sælhundestrædet
Vi så¸der på andre mærkelige væsener på turen – en slags giraffer?
Limfjorden
Uddybningsfartøjet ser ud til at have fået rigeligt fyldt på, den ligger tungt lastet og ser ud til at kunne synke hvert øjeblik, men mon ikke de ved hvad de gør?
Limfjorden
Himlen er blevet overskyet da vi når til Thyborøn og det ser lidt dystert ud. Dog falder der sol på stranden lige over for Thyborøn Havn.
Så hvorfor tage til Hawaii for hvide sandstrandes skyld – tag da til Thyborøn 🙂
Thyborøn

Inde i havnen får vi øje på dette smukke skib, der er fortøjret langs ydermolen.
Det er Skonnerten Jylland
Thyborøn
Da vi havde lagt til kaj, strålede solen igen og de mørke skyer var borte.
Aftensmaden bestod af frisk tilberedte rødspættefileter, som Kaptajnen personligt havde hentet – færdiglavede. (Skibskokken tog en fridag) 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *