Søndag den 1. august 2010

af | 1. august 2010 | Generelt | 0 Kommentarer

Så kom vi endelig af sted!

Da vi sejlede fra pladsen, stak svenskeren hovedet ud og spurgte  tror vi nok  om han skulle hjælpe, men jeg tror nu bare han var nervøs for at vi skulle komme til at ridse hans fine båd, hvilket vi nu slet ikke var i nærheden af.

Jens Kr. skyndte sig at spørge hvilken retning de ville sejle, for at være sikker på vi ikke endte samme sted igen  de skulle heldigvis den modsatte vej!

Vi tog en kortere sejlads i dag, fordi vi gerne ville ind i Amtoft havn og se hvordan der ser ud. Er der hyggeligt bliver vi til i morgen, hvis ikke sejler vi til Glyngøre.

Der er både smukt og hyggeligt i Amtoft, med en lille købmand bestyret af et ægtepar, der klarer både havn og campingplads og noget helt afgørende der er vaskemaskiner.

Samtidigt har vi det dejligste solskin, så vi besluttede at blive og lave storvaskedag og få tørret det der er blevet fugtigt, under de sidste par dages regn.

Snart blafrer vasketøjet lystigt på Jawi`s dæk og både dyner og madrasser bliver luftet. Aftensmaden kan igen spises i det fri. Mågerne får det sidste pasta.

Ferie er nu dejligst i solskin!

ferie-2010-004.JPG  ferie-2010-010.JPG  ferie-2010-003.JPG

ferie-2010-005.JPG  ferie-2010-007.JPG

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *