Søndag den 5. August 2012

af | 5. august 2012 | Generelt | 0 Kommentarer

At vågne op til solskin når man har ferie – det er da bare det bedste!
At kunne spise morgenmad stille og roligt – i solskin – uden at kigge på klokken -det er da bare det allerbedste!

Læsø
Vi ville gerne have været på en guidet bustur rundt på Læsø og vi fandt da også reklamer for det, både på havnen og på nettet. Der stod dog ikke noget om afgangstider, så da vi efter morgenkaffen gik lidt rundt i Vesterå by, spurgte vi os for på turistkontoret – kører kun om tirsdagen – æv!
Vi kunne selvfølgelig køre med den gratis bus, eller leje en elbil, men så ville vi jo ikke få fortællingerne med. I stedet spadserede vi ud til byskiltet og tilbage til havnen. Undervejs så vi hvordan den tidligere kirke i byen, var forvandlet til kursted på allersmukkeste vis.
Læsø
Udsigt over havnen og Jawi
Læsø
Tilbage på havnen trak en lille krabbefisker adskillige nysgerrige tilskuere og hvis de vidste hvor godt kogte krabbeklør fra friskfangede krabber smager, tror jeg han ville have udsolgt på få minutter.
Læsø
Vi købte nu heller ingen, men gik i stedet hen og købte en hummerhalehotdog – gjort berømt af standup komikeren Jan Gintberg. Hummerhalerne smagte ret godt, men pølsebrødet ville jeg gerne have skiftet ud med et lækkert brød af en slags.
Hermed et par billeder fra havnen:
Havnekontoret med udsigt
Læsø
Virkelig velholdt fiskekutter
Læsø
Fiskeredskaber
Læsø

Midt på denne fantastiske solrige sommerdag – skulle det lige bevises at dansk sommer er inklusiv regn og en hurtig regnbyge slog igennem, med dette smukke resultat:
Læsø
Dansk sommer når den er smukkest!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *