Lørdag den 24. juli 2010

af | 25. juli 2010 | Generelt | 0 Kommentarer

Fra Gjøl er kursen nu sat mod ålborg, mange vil sikkert gerne vide hvorfor vi ikke har gjort det tidligere, så vi kunne se de mange store flotte træskibe i Tall Ships Race. Svaret er at vi har ferie, vi trænger til at stresse af og orkede derfor ikke at kaste os ud i det yderst stressende kaos af hundredvis af sejlere, der kæmper om bådpladser og vand at sejle i, samt kæmpe køer ved toiletter og bad.

Så i stedet sejlede vi stille og roligt af sted og kunne nyde synet, af de mange forskellige både, der havde kursen væk fra ålborg.

Vi havde ikke på forhånd bestemt os for hvilken havn vi ville i, kun at den skulle ligge før Jernbanebroen.

Første havn sejlede vi forbi. Det så ud til at være en rigtig fin havn, der var i hvert tilfælde bygget mange højhuse, med mange lejligheder, alle med udsigt til havn og vand, men hvor var de kolde og grimme at se på!

ferie-2010-028.JPG  ferie-2010-026.JPG

Næste havn vi stak stævnen ind i var Skudehavnen, hvor vi lagde til og kiggede os lidt omkring. Der var lidt langt til toilet og bortset fra et par hyggelige husbåde med potteplanter uden- og indenfor (rigtige husbåde og ikke flydende sommerhuse), enkelte andre både og en nordmand i toppen af en mast, var der faktisk ingenting, så det blev lidt for kedelig.

ferie-2010-037.JPG  ferie-2010-032.JPG

Vi fortsatte videre ud af Skudehavnen og drejede med det samme ind i næste havn som var Vestre Bådehavn, hvor vi fandt en fin plads. Der var dejligt. Masser af liv på havnen og rigtig hyggelig stemning. Desværre kom vi til at ligge lige ved siden af en rigtig flot Nauticat fra Struer, så nu står der Nauticat i øjnene på Jens Kr., hvor der før stod TARGA, med store bogstaver. Nu får vi så at se hvor længe vi har vores nuværende Jawi :o)

ferie-2010-034.JPG

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *