Lørdag den 16. juli 2011

af | 17. juli 2011 | Generelt | 0 Kommentarer

Lemvig forsvinder agterude. Vejret er superskønt, det dejligste solskin og fin vind. Vi har dog rebet sejlet 2 reb, for vi ved at vinden kan være lumsk ved Nissum Bredning. Ganske rigtigt, ind imellem får vi kastevinde af anselig styrke. Vi “flyver” afsted – ofte skyder vi op til 7 knob – hvilket er ret pænt for os og JaWi. Fantastisk start på ferien.

Lemvig

Kort før Oddesundbroen starter vi dog også motoren, for at være sikker på at kunne nå broåbningen kl. 11.15 – alternativt skulle vi vente en ½ time på næste åbning, men det havde vi slet ikke tid til, da vi havde bestemt vi ville sejle helt til Thisted.

Oddesundbroen Oddesundbroen Oddesund

Da kokken ombord på JaWi jo også er styrmand, konflikter disse jobs engang imellem. Om det er kaptajnen eller dæksdrengen der så går i kabyssen, er jeg ikke helt klar over, men frokosten klares fint sejlende.

Frokost

Dog – hvor der er indtægter er der også udgifter 🙂

Udgifter Smukke Danmark  Styre med foden

Vi er efterhånden nået hen på eftermiddagen og vi nærmer os Vilsundbroen. Solen er forsvundet og vinden er kølig. Efter et kort mandskabsmøde, bliver vi enige om at gå i havn i Vilsund – ikke kun pga. vejret, men også fordi vi ikke har været der før. Vi finder hurtigt en plads, for selv om havnen er lille, er den ikke overfyldt. Der er fine faciliteter og ikke langt til “tanken” hvor man betaler havneleje og køber badpoletter. Havnen er med i frihavnsordningen. Vi har fin udsigt til broen og kan samtidigt følge med i en Polterabend, der har et indslag med speedbåd og badering.

Vilsundbroen

Sent på aftenen begynder det at blæse meget og at regne, da sidder vi heldigvis lunt og godt i kahytten.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *