29 Juli 2007 Afsted til Venø

af | 29. juli 2007 | Generelt | 0 Kommentarer

I dag sejlede vi videre. Vi har bestemt os for at sejle til Venø. Sejlede ud af Lemvig kl 10,00. Meget frisk vind, så vi bestemte os for kun at sætte det 2. mindste forsejl. Klogt valg – det var nok til at holde os på 5-6 knob og gav rimelig rolig sejlads , på trods af vindstyrke omkring 10-13 m/sek. Vi fik kun en enkelt regnbygge kort før Oddesundbroen, ellers fin solskin.

Da vi kom til oddesundbroen, regnede vi med at vi kunne ” liste ” os efter en pæn stor coaster, men vi fejlberegnede afstanden og bromesteren lukkede broen igen inden vi nåede derhen. Han skulle have toget over, så vi måtte vente et kvarters tid, inden han åbnede igen. Kom igennem uden problemer. Efter at have fået pænt store spark i ” røven ” på vestsiden af broen, kunne vi mærke at bølgerne var væsentlig mindre på den anden side og turen gik stille og roligt til Venø Havn.

Vi havde talt om at spise frokost der og så sejle videre til struer, men vi fik en rigtig dejlig læ-plads og her er rigtig hyggeligt, så vi bliver natten over. I aften vil vi så på kroen og spise Venø-bøffer. Lige nu ( efter et dejligt bad ) står det på hygge og et glas rødvin. Spiste de anbefalede Venø-bøffer, som var ganske udemærket. I morgen har vi planer om at sejle til Jeginø, hvor Richard og Bente er i sommerhus.

hjemme-side-1.JPG   hemmeside3.JPG

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *