2 August 2007 Fur & fur Færgekro

af | 2. august 2007 | Generelt | 0 Kommentarer

Let overskyet, god vind – sådan var det da vi startede ud. Vi valgte at sætte det store gamle forsegl og det gik bare så fint. Kort tid efter – ingen vind, masser af sol, så af med jakkerne. Vi satte så vores nye allerstørste forsegl, for at prøve at fange den lillebitte smule vind der var, men snart måtte vi starte motoren, for overhovedet at komme vidre.

Da vi kom til Fur, var der rigtig mange der havde fået samme ide. Ingen ledige pladser, alle steder lagde bådene i 2-3 lag, på kryds og tværs. Vi lagde os som 3. lag uden på en 42 fods fra århus, som igen lagde uden på en af samme str. Så med vores 31 fod, hørte vi pludselig til de små og det var lidt besværligt, med mine korte ben ,at komme i land.

I land kom vi og gik en tur rundt i havnen og kiggede. Det belønnede sig. Vi fandt en tom plads, der lige var forladt. Hurtigt tilbage til Jawi og vi nåede lige at komme ind på pladsen, da den næste båd kom i havn og ledte efter en plads. I løbet af kort tid var vi spærret inde af både, der ikke kunne finde pladser, det gør nu ikke noget, da vi havde bestemt os for at blive en extra dag.

Var på Fur Færgekro og fik de fyldte rødspætter, vi var blevet anbefalet. Sikken et måltid. Fisken fyldte hele tallerkenen og smagte virkelig godt. Badefaciliteterne på Fur er også fremragende!

  ferie-0348.JPG

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *