Abonner på
Poster
Kommentarer

Tirsdag den 27. juli 2010

Flot vejr, pæn vind og kursen sat mod Hvalpsund – en noget længere sejltur end de fleste andre dage vi har sejlet. Det meste af tiden sejler vi udelukkende for motor, da der stadig er ”kanalsejlads” og ikke for meget plads til at krydse op mod vinden. Dog er sejlrenden mærket op i siksak, så ind imellem rulles forsejlet ud, hvilket straks gi’r ekstra fart.

At sejle ind til Hvalpsund Havn føltes helt hjemligt, indsejlingen er næsten lige så lang som i Bork! Dog er dybdeforskellen større og man kan se bunden på de 30 cm vand der er uden for renden.

I havnen fandt vi en plads, lavede aftensmad og også her var der en trompetspiller der spillede solen ned – det er åbenbart ved at være moderne i Limfjorden, gad vide hvornår den mode når til Bork? Om ikke andet kan vi vel få fat i en Vuvuzelahorn, dem må der da være en masse til overs af.

Ellers er der ikke det store at fortælle om Hvalpsund, andet end at der er en restaurant der havde et skilt stående udenfor, hvor de reklamerede med is – men det var kun for restaurantens gæster – OK SÅ!

Man er gæst hvis man går ind og køber en kop kaffe, men ikke hvis man går ind og køber en is?

ferie-2010-004.JPG  ferie-2010-003.JPG

Skriv en kommentar