Abonner på
Poster
Kommentarer

Vi bestemte os for ikke at sejle længere østpå, vi var blevet lidt trætte af ”kanalsejladsen” og synes vi stadig mangler at se en masse i Limfjorden. Så i stedet vendte vi skuden og satte kursen mod Nibe, hvor vi ikke før havde været.

Det kan virkelig anbefales. Her er smukt, lyst, venligt, masser af miljø og masser af venlige mennesker. Havnefogeden er flink og snakkesalig og er vist én af havnens ildsjæle, der konstant kæmper for at forbedre havnemiljøet endnu mere.

Nibe Havn har nok de lækreste badefaciliteter jeg er stødt på indtil nu, der er restaurant og iskiosk og Netto ligger i gåafstand. Ud over dette er der friluftsbad med livredder, ”vognmandsrute” og ”slæbebåd” i miniformat.

vogn.JPG  ferie-2010-008.JPG  ferie-2010-007.JPG  

Kl. 21.00 blev solen og flaget spillet ned med smukt trompetspil.

Så lige bortset fra et par højrøstede svenskere (MÆND! – kvinderne og børnene var meget afdæmpede) er her så dejligt at vi bliver en dag mere.

ferie-2010-004.JPG  ferie-2010-006.JPG 

Skriv en kommentar